sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Juhlaviikonloppu vol.1

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Perjantaina lähdettiin aamulla aikasin koko perheen voimin ajamaan tornioon. Meikän koulun päättäjäisiin ja nyt on sitten mullaki virallisesti media-assistentin paperit kourassa :) Fiilikset on oikein hyvät, vaikka eipä töitä ookkaa pahemmin tiedossa. Onpahan ainakin ammatti. Varsinaiset valmistujaiset vietetäänki sitten vasta ens viikonloppua.

Eilen oltiinki sitten Iidan kans lakkiaiskieroksella koko päivä.
Ekana vuorossa oli Joonan lakkiaiset.
Image and video hosting by TinyPic
Sieltä pyyhällettiin Kirsin lakkiaisjuhliin..
Image and video hosting by TinyPic
Ja viimeisenä otettiin suunnaksi Lindan valkolakki bibbalot.
Image and video hosting by TinyPic
Oli tosi kiva päivä. Sai mahan täyteen(ehkä vähän liianki) kaikista ihanista herkuista ja tuntuu että on vieläkin vähän ähky. Boolit oli tosi MAISTUVIA, vaikka viimeisien juhlien booli apajille me ei edes enää ehditty. Juhlista lähdettiin sitten baariin. Käytiin Onnelassa ja Dooriksessa ja sanotaanko vaikka näin että meno oli hmm... aika villiä ;D Tämän päivän olotiloista päätellen juomat on maistunu tosi hyviltä koko eilisen päivän. Huh nyt sitten odotellaan seuraavan viikonlopun juhlia ja sitten pitäisi vissii ottaa ilo irti niin paljon ku sielu sietää. Huhh huhh mitenhän mun pää kestää tätä menoa :D

Huomenna voidaan kuitenki palata taas tähän karuun totuuteen.. Koko kesän työt edessä. Rupeama alkaa huomenna ja päättyy elokuun lopussa. Jippi ai jee.

Ei kommentteja: