keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Lumimyrsky shoppailua

Tänään päiväni alkoi aika huonosti. Äitin piti lähteä ennen kaheksaa jo kouluun ja mun työt alko vasta kymmeneltä, eli mun piti kävellä töihin.

No ei siinä kävelyssä mitään, mutta olisittepa nähneet millainen ilma siellä oli aamulla !!! JOTAIN IHAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ. Lunta tuli ku Esterin perseestä ja pyrytti ja kaikkeeeaaaaa ÄÄÄ. Joo siis kauhea myrsky oli. Eli töihin käveleminen oli oikein mielekästä kun en voinut katsoa eteen päin ja just meikatulle naamalle satoi silti märkää lunta :(.

Kauhea ilma oli siis koko päivän, mutta iltapäivällä lumisade loppui ja se lumi alkoi muuttua maassa sellaisiksi vesihangiksi :D hitto. Harmittelin just töissä tänään ku ei sattunu kameraa laukkuun mukaan niin ei ole nyt sitten minkäänlaista kuvamateriaalia tämän päivän kauheasta säästä.

Töissä sitten editoitiin ja käytiin tekemässä viereisellä Teboililla katugalluppia radioon, tästä kauheasta ilmasta ja että miten se vaikuttaa liikenteeseen yms.

Tässä pari kuvaa mun työharjoittelupaikasta eli YLEltä Rovaniemeltä. Tuolla vietänkin paljon aikaa tämän seuraavan parin kuukauden ajan.
Töiden jälkeen lähdin tarpomaan kaupunkiin, jossa treffattiin Miian kanssa :) Hengailtiin kaupungilla ja käytiin syömässä Classic Pizzassa. omnomnomnom :p Ihan erilaista kuin normaali halppis pizzerioissa ja voin kyl sanoa että hinta oli kyl aika paljon suurempi ja makukin sen mukaan parempi ;)

Tarttuipa sieltä kaupungilta sitten jotain mukaankin. Kengät löysin ihan sattumalta Andiamon alennus hyllystä liikkeen ulkopuolella, kun käveltiin sattumoisin siitä ohi. Oon ettiny tollasia "peruskenkiä" ja nyt löyty tollaset hyvät ja suurin syy miksi ostin ne oli niiden halpa hinta :)

eli.. kengät 25e, andiamo





Kaupan myyjä suositteli myös tollaista suoja-ainetta, jota suihkutetaan sieneen ja sitten vain pyyhitään sillä jos tulee tahroja ja se sopii tosi monille eri materiaaleille, oli pakko ostaa sitäkin sitten. Kokeilin sitä mun Ugg bootseihin kun ne oli täynnä valkosia rantuja niinhän ne kaikki sitten lähti tolla aineella, NICE :)

Combi proper 7,90e
Oli myös ihan pakko ostaa H&M:ltä tuo ihana polero. Rakastuin noihin ihaniiin paljetti systeemeihin <3

Polero 24,90e, H&M

Jooo toi polero ei näytä kyl niin hienolta noissa kuvissa ku piti salamalla ottaa. Noi paljetit on tosiaan sellasia värikkäitä..... jooo :D

Nyt on niin kauhea jano että juoksen alakertaan juomaan kannullisen...... VETTÄ !

Ei kommentteja: