torstai 4. maaliskuuta 2010

Nice day

Tänään oli kiva päivä. Lukuunottamatta sitä että työpäivä alkoi huonosti. Lähdin juttu keikalle kaupunkiin ja sitten ku pääsin keskustaan niin maycom petti. Se vaan sammu melkeen heti ku laitoin sen päälle eikä sitten nippeli korjauksilla korjaantunu, vaikka soitin toimitukseen ja pyytelin apuja.
Image and video hosting by TinyPic
Onhan tuota laitetta haukuttu toimituksessa moneen kertaan. Tänään se petti minut ekan kerran ja johan se v*tutti! Kirjaimellisesti se tyhjensi ite täyden akkunsa puolessa minuutissa, makia.

Sitten minusta alkoi tuntua tältä...
Image and video hosting by TinyPic

Sain kuitenki hommat tehtyä, paljon kiireisemmällä aikataululla kylläkin! Päivän pelasti aivan JULMETUN ihana sää! Aurinko paisto ja pakkastaki oli vaan pari astetta! Tervetuloa kevät!!! Image and video hosting by TinyPic
BTW tässä vaiheessa on varmaan ihan hyvä pahoitella kuvien laatua... Ei tuo mun kännykän kamera vissiin kuitenkaan mitään parasta laatua ole. Mut hehe kätevää kuitenki. Tämän postaukset kännykuvat ei ollu takuulla viimisiä :D

Töitten jälkeen menin Sampun kans kaupungille. Kierreltiin kaupungilla ja käytiin parilla kirppiksellä. Tein myös pieniä ostoksia :)
Image and video hosting by TinyPic
Laukku ja vyö kirppikseltä yhteishintaan 3e. Leggingsit Ginasta ALE-hyllystä 4,90e. Söpöt turkoosit alkkarit honkka menkasta 7,90e. Ostin ginasta myös perus mustat leggingsit ja topin.

Huomenna..
- Perjantai JES
- Alkaa viikon loma JES
- Kynsihuoltoon JES

Toivon mukaan keksitään ihmisten kans jotain kivaa tekemistä viikonloppuna/lomalla. Mulla ainaki haluttais rinteeseen. En oo lautaillu melkeen kahteen vuoteen. Olis huippu käyä testaan onko taidot jo ihan ruosteessa!!



1 kommentti:

NELLI kirjoitti...

hahaa rosiiii ihana tuo kuva missä heristät nyrkkiä tolle maycomille :DD <3