torstai 25. helmikuuta 2010

OH NO this ain't paradice

Moro pöytäään ja alkuun pitää taas vähän jupista.

Mulla surettaa kun ainaki täällä Lapissa on kestäny ihan kauheat pakkaset jo monta viikkoa! sellasta -20 ja -30 välillä ollaan menty jo aika kauan. Ei huvita oikein mitää tehä ku ei tarkene sit millään ::(( Enkä oo sit kameraakaan innostunu raahaileen mukana oikeen missään. Varsinkaan siksi että mulla on menny sitä pari viikkoa sitten rikki se "perus" objektiivi se 17-70mm : (((((((( Se vaan hajos mitään varoittamatta ja vaikken tehny omasta mielestä sille mitään että sen olis pitäny loukkaantua, mut loukkaantu näköjään sittenki. Vielä ei ole ollu aikaa käyttää sitä muuta ku yhdessä valokuvaus liikkeessä, jossa käskivät mennä johonkin liikkeeseen missä myytäis noita Sonyn järkkäreitä. Saa nähdä jos viikonloppuna ehtisin vaikka gigantissa tai jossain vastaavassa käymään. Hope so että ne voi siellä auttaa ja että tossa oliski joku simppeli problemos ja mun rakas vois sit olla taas kunnossa. Pääsis sit paremmin kuvaileen. Ku ei tolla pelkällä 50mm oikeen kaikenlaisia kuvia aikaan saa! Vaikka oiva peli se sekin on, ei voi kieltää(tosiaankaan)! Mutta orpo olo ilman tuota toista objektiivia :(

-______________________-

Tänään käytiin Essin kanssa kaupungilla töitten jälkeen ku se uusittu Vero Moda aukastiin sampparissa! Pitihän sitä super pienen budjetin kanssa käydä avajaistarjoukset tsekkaamassa! Pari juttua tarttui kaupungilta mukaan :)

Sailor tyylinen paita 9,90e
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Korvikset 2,95e
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tuo paita oli tosi kivan mallinen peruspaita. Oon tykästyny tohon sailor tyyliin. Eikä mun käyttövaatteiden joukosta taidakkaan löytyä mitään raitasta tai valkosta(btw nuo raidat näytti kaupassa tumman sinisiltä. En sit tiiä onko raidat mustia vai sinisiä! :D)

Korvikset oli pakko ottaa kassalta mukaan vielä ku oli niin halvat ja herkullisen näköset :p

Tää biisi on mun uusin rakkaus <3

Ei kommentteja: