perjantai 27. marraskuuta 2009

Good beat and we don't hear anyone

Alkuun heti surkuttelen sitä että tänään oli viimeinen työpäivä YLE:n työharjoittelussa. Oli vähän haikeat fiilikset ku lähin, mutta hieroin jo vähän seuraava työharjottelu jaksoa niiden piikkiin. Mulla on tosiaan parin kuukauden päästä jälleen työharjottelu, ei sitä tiedä jos pääsisin samaan paikkaan. Vähän eri hommiin tietysti :) Ainakin siellä YLE:llä annettiin ymmärtää että ottavat minut mielellään uudestaan jos aion hakea sinne ;))

Image and video hosting by TinyPic
Jee sain läksiäislahjaksi vähän YLE -kamaa :DD repun ja sen sisällä oli kaikkea pikku kivaa! haha, kiitos!

Tämä kaikki tarkoittaa sitä että sunnuntaina otetaan (luultavasti)Bussi Tornioon ja palataan opiskelun pariin. Kaiken lisäksi tällä viikolla opettajalta tuli viestiä että torstaina aletaan pakertamaan opinnäytetyön parissa! HUOH ja APUA! Ideoita aiheesta..??

No mitäpä sitä turhia vielä kannattaa murehtia ? Ei kannata. Niinhän sitä sanotaan että päivä kerrallaan ja onneksi eletään tätä päivää! Tänään lähdetään nimittäin illalla vähän baanalle Lindan kanssa, Joku Roti Mafian keikalle yms. jipii !

Image and video hosting by TinyPic
Onko ihme et vähän masentaa ku ulkona on näin pimeää ku pääsee töistä kolmen jälkeen, ENNEN NELJÄÄ!!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
joo mulla oli tylsää ku oottelin äitiä autossa..

No mutta nyt on pakko mennä valmistautumaan iltaa varten. Tässä vaan aamutakki päällä, tukka pystyssä ja ilman meikkiä istun rennosti koneella ku vajaa parin tunnin päästä pitäis olla jo menossa. Jotenki perus Rosia..? :)

SE OIS NIINKU MO. ihanaa perjantaita iltaa kaikille <3

Ei kommentteja: