keskiviikko 4. marraskuuta 2009

You got to hit the flow !

Töiden jälkeen menin kaupunkiin Hilkun kanssa metsästämään mulle niitä puhuttuja talvikenkiä mitä en ole mistään löytäny. JES tänään sitten löysin. Itseasiassa tosi söpötki vielä kaiken hyvän lisäksi.

Thanks Andiamo for pimpin' my winter shoes :)




@ Andiamo, 79,90e.

No sit sain ostettua myös aika perus mustan neuleen niitä lauantain hautajaisia varten. Alle sitten musta pitkä toppi ja jalkaan harmaat suorat housut.

Neule @ KappaHl, 34,90e.



BLAA eli tylsä pukeutuminen, mutta eikö se hautajaisissa yleensä olekkin. Yritin ehdotella äitille kaiken maailman tunikoita, joita olisi sitten voinut laittaa sukkahousujen/legginsien kanssa, mutta ei niin ei. Liian lyhyitä kuulema. Ei sovi tilaisuuten!! say what?? :D tylyä. Kyllähän ennen vanhaa naisilla oli aina hameita ja mekkoja. Nyt ne ei sitten ole soveliaita ? JAA.

Muistilistaa mitä pitäisi tämän viikon aikana vielä tehdä:


1. Ostaa Full Mooniin liput. Ensi-ilta tulossa siis pe20.11. Liput tuli tänään ennakkomyyntiin ja niitä voi vain ostaa, ei varata. Varata voi vasta 17.11. Lippuja on mennyt ensi-illan molemmista näytöksistä jo vajaa puolet. Eli hoppu on ostaa jos haluaa päästä ensi-iltaan.

2. Osta isänpäivä lahja! ja mulla ei tietenkään oo minkäänlaista hajua mitä ostaa isille lahjaksi ??? iik apua

3. Käytä kengät suutarilla ennen lauantain hautajaisia. Nilkkureista kantalaput paskana. Huomenna on torstai. IIIK APUA. ne pitää huomenna viedä jos haluaa saada ne perjantaiksi takasin !!

Jees ja huomenna töihin ja yritän hoitaa mahdollisesti nuo kaikki kolme tärkeää asiaa huomisen päivän aikana !

Hyvää yötä ja kauniita unia <3

Ei kommentteja: