perjantai 8. tammikuuta 2010

kesä keskellä talvea?

Tänään on se päivä jota ollaankin tässä jo pari viikkoa venailtu. Dooriksen Beach Weekend käynnistyy :p Sinne siis tänä iltana. En jouda hirveästi pölisemään kun Elice tulee kohta puoliin hakemaan, kun mennään niille valmistautumaan iltaa varten.

Mutta sen verran voin kertoa että tää beach weekend on rantabileet keskellä talvea. Siellä on hiekkaa, lämpöä ja muutenki kesäinen tunnelma. Nyt on sit eka kertaa tilaisuus itellä päästä tonne niin toki me lähdetään! Pukukoodina on tietenkin kesäinen vaatetus. Kuulostaa tosi kivalta päästä nauttimaan kesästä edes keinotekoisesti ku ulkona melkee -30 pakkasta!

Image and video hosting by TinyPic
Tässä vähän rekvisiittaa iltaa varten. Mietin vielä laitanko päälle kesäisen mekon vai minishortsit?? Jalkaan laitan kuitenkin kesäiset korkkarit(jotka on kyllä melkein loppuun kulutettu viime kesänä) ja päähän aurinkolasit :p

Otan tällä kertaa kameranki mukaan jos vaikka sais aikaseks ottaa kuvia. Mitään en mee lupaamaan, mut jos kuvia tulee niin postausta illasta tulossa varmaan huomenna :)

Hauskaa perjantai iltaa kaikille <3

Ei kommentteja: