tiistai 19. tammikuuta 2010

Tatuointi 30.12.2009

Kävin siis viime kuussa ottamassa tatskan niskaan ja nyt kun se on parantunut niin ajattelin vähän postata aiheesta paremmin.

Menin siis tatuoitsijalle tällaisen kuvan kanssa...
Image and video hosting by TinyPic
Kuva on peräisin viime kesän Ruisrockista. Siellä Lindan kans kierreltiin(pienissä tuiskeissa) kun oltiin hukattu kaikki muut ja haahuiltiin vaan ympäriinsä. Käytiin sitten yhdellä tatuointi kojulla ja seku vain kateltiin niitä kuvia ja sitten kun tämä osui silmään niin tuli sellanen " AAhhh ooo" tunne ja siitä oli pakko napata kuva. Ei sitten saatu yhtää tarkempaa kuvaa aikaan...

Sitä oli varaa vähän muutella kun kaipasin siihen vähän enemmän jotain yksityiskohtia. Onneksi Jari tajusi heti mitä hain takaa ja alkoi lunnostella kuvaa. Ihastuin heti ehotukseen ja sitten vain kone pörräämään. Ensinnäkin pakko sanoa että ei sattunut juuri ollenkaan! Muutaman kerran nipisti ikävästi, mutta ei sen kummempaa. Enemmän kärsivältä näytti Miia, joka oli mun mukana kun sitä tatuointia laitettiin. Siinä se katto vähän ihmeellisen näkösenä ja välillä piti siltä kysyä että onko kaikki ihan ok? :D

Tällainen siitä sitten loppujen lopuksi tuli
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Alunperin kuvan piti olla aivan täysin musta, mutta Jari ehdotti varjostuksia ja pyysi 10 päivää miettimään että haluanko siitä täysin mustan vai en, koska siitä oli mahdollista tehdä myöhemmin koko musta jos varjostukset ei miellytä. Ensin vähän epäröin, mutta ei kyllä kaduta että ne jätettiin, koska ne tekee kyl kuvasta paljon elävämmän ja kivemman näköisen.

Nyt kun tuo ensimmäinen tatuointi on laitettu niin tuli ihan kauhea hinku laittaa lisää. Tämä tuskin jää viimeiseksi. Sitten kun seuraava tulee niin sen sanon että se tulee olemaan isompi ja siinä tulee olemaan paljon ihania kirkkaita värejä ;)

Ei kommentteja: