maanantai 24. toukokuuta 2010

Today after tomorrow

hmm.. Mulla on huomenna syntttärit. 19v Aloin muistella miltä tuntu 25.5.2009. Eli tasan vuosi sitten. Vitsi olin innoissan. HALOO 18v. Pikkusenko poltteli ja odotin sitä päivää monta viikkoa ku kuuta nousevaa. Huippu ikä. Ei voi muuta sanoa että tuntuhan se tooosi mahtavalta jonku aikaa ku tajus olevansa 18v. No tänä vuonnahan homma oli ihan eri. Heräsin todellisuuteen vajaat viikko sitten ja huomasin että "oho hitto mullahan on synttäritki ens viikolla." Eipä se paljon enää merkkaa vuosi vuodelta vähemmän.
Image and video hosting by TinyPic
(kuva otettu vuosi sitten 18.v synttäreiltä)

Tän vuoden aikana on myös tapahtunu aika paljon asioita mun elämässä ja aika jännää kyl ollu monelta kantilta kun alkaa aatteleen. Ja yks asia on varma... Tän vuoden aikana oon oppinu ja tajunnu IHAN HELVETISTI asioita. Ehkä enemmän ku ikinä aiemmin yhden vuoden aikana.

Huomenna tulee sitten sukulaiset kakku kahaveelle ja perjantaina juhlistetaan tyttöjen kans vähän meidän tyylillä synttäreitä. Eli eka hyvää ruokaa Amarillossa ja sit biletystä Dooriksessa :)

Day 14 - A song that no one would expect you to love

(Okei Iidaki tykkää tästä. Myönnän että tää on niin i-i-i-ihana. Justin Bieber on söpö!)

Day 15 - A song that describes you

(En tähän hätään keksiny oikeen mitään, mutta tää on vaan niin läppä ja kyl ne oikeet ihmiset tajuaa tän läpän ja luultavasti nauravat ääneen ruudun sillä puolen ku näkevät tän :D)

Nyt voi ottaa unta palloo ja huomenna töihin. Palataan! Öitä mussut <3

Ei kommentteja: