maanantai 28. joulukuuta 2009

Joululomailua. P.s. Jouluruoka alkaa ällöttää..

Joulu pyhät on menny ihan sukuloidessa ja eilen sitten päästiin vähän baanallekkin, Dooris night siis kutsui Tapaninpäivää juhlistamaan. Illasta olisi tullut mitä mainioin lukuun ottamatta sitä että multa pöllittiin laukku, jonka sain onneksi takaisin pitkän säätämisen jälkeen. Käteiset oltiin pöllitty, sekä kanta-asiakas kortit mun lemppari baareihin(tarkoitan siis Onnelan silveriä ja Dooriksen Funcardia). Kyllä otti päähän ja kovasti! Mutta olen kyllä kiitollinen Dooriksen hyvälle palvelulle siitä että sain laukkuni takaisin. Olisihan sitä kuitenkin pahemminkin voinut käydä! Esim jos olisi koko laukku kadonnut niin siinä olisi sitten mennyt Visa, ajokortti, puhelin ja ties mitä !!

TÄHÄN PÄIVÄÄN... Olin niin onnellinen kun en tänään kärsinyt juuri minkäänlaisesta krapulasta! Joten minussa oli sitten tarpeeksi puhtia lähtemään äitin ja sagan kanssa tänään alkaneisiin ALE -myynteihin. Toki se oli lähdettävä kun joulupukki oli muistanut minua aattona mm. kirjekuori lahjoilla(rahaa). Niitä piti sitten alkaa tänään tuhlaamaan, mutta ihan vain pienessä mittakaavassa. Nimittäin kaupungilla pyörimiseen meillä oli aikaa vain n. 1 tunti. Ihmeen hyviä löytöjä tein silti siinä ajassa :)

Leggingsit, Lindex 14,95e
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Laukku, KappAhl 24,95e
Image and video hosting by TinyPic

Olen ollut nyt vähän laiska kuvaamaan juuri mitään, joten kuvia joululahjoista ei ole vielä tulossa. Enkä saanutkaan lahjaksi oikein paljon mitään kummallista. Pääasiassa kaikkea pientä ja tarpeellista. mm.

- Rahaa(+ raha tatuointiin)
- Lapaset
- Villasukat
- Sukkahousut
- Villakangastakin
- 2 kpl tyynyliinoja
- Paljon ihonhoitotuotteita
- Koruja
- Lahjakortin kynsihuoltoon
- 3kpl nomination korun palasia
- Suklaata

Siinä ne kai pääasiassa oli. Toivottavasti en vain unohtanut mitään!! Voisihan noita juttuja tietenkin kuvaillakkin tässä kun ehtisi/jaksaisi.

Nyt kuitenkin ottamaan vähän lepiä, jos sitä huomenna jaksaisi sitten herätä ennen puolta päivää :)

Ei kommentteja: