maanantai 7. syyskuuta 2009

Hyviä löytöjä ja kuntokuurille!

Tänäään oli oikein MIELEKÄS päivä ! :D Koulun jälkeen lähdettiin Elicen ja Iidan kans vähä ajeleen ja käytiin sit vähän Haaparannalla tsiikailemassa näkymiä kaupoissa ;)

Elice kuski hommissa

Iida takapenkin teini :DEnsin käytiin marketeissa vähän ostelemassa hiusväriä, meikkejä ja sen sellasta. Ostin itelle tummanruskean hiusvärin, kun näin kesän jälkeen on aina hirveä hinku päästä näistä auringonpolttamista/ruman värisistä hiuksista eroon !!
Ostin myös uuden eye linerin. Mulla on sellanen ongelma että rajaukset tuppaa silmistä aina päivää myöten leviämään ja varisemaan. Tytöt vakuuttivat että tämä eyeliner ei petä. Tytöt lupas mulle että se pysyy niin kauan kun on tarvetta. Olihan sitä sitten pakko kokeeksi ostaa:p

Maybeline, liner express


Kun kosmettiikka ostokset oli hoidettu, me hyökättiin urheilu kauppoihin(stadium ja intersport). Yritin ettiä itelle jtn salihousuja mutta mitään hyviä yksilöitä sopivaan hintaan ei löytynyt. Sen sijaan iida bongasi inter sportista uuden rakkauden.. Adidas svetari takin. Taisin itekki vähän rakastua tuohon, myönnän :DPienen shoppailu reissun jälkeen suunnaattiin Veeran kanssa Body Centteriin. Päätettiin noin kuukausi sitten Veeran kanssa että on pakko aloittaa näin kesän löhöilyn jälkeen kuntokuuri. Tänään se sitten alkoi, MAHTAVAA.

Ensimmäinen laji oli kuntonyrkkeily. Oli aivan loistavaa, kun sai laittaa ittensä ihan kunnolla likoon ja mikä tärkeintä sai purkkaa omia sisäisiä aggressioita hakkaamalla. Voiko olla mitään parempaa?!? :D
Huomenna taaas suunnataan salille kuntoilemaan ja ollaan tosi ylpeitä itsestämme!! Hyvä me!

Tähän loppuun on pakko esitellä teille mun ja Iidan kenkäkauppa biisi! täää on ihana<3

1 kommentti:

veera kirjoitti...

noniin hyvä että sie osaat nyt ja osaan mieki ;D eikä näytä niin tyhjältä