lauantai 19. syyskuuta 2009

Rakastan perjantai vapaata!

Kaiken kaikkiaan eilen oli tosi hyvä päivä :)

Me tultiin Iidan kanssa Torniosta jo torstaina, joten perjantai oli vapaata koulusta IHANAA<3 Päätettiin ottaa siitä kaikki ilo irti.

Herättiin Iidan kanssa suhkot varhain(10.00 :DD) ja sovittiin että mennään kaupunkiin "aamukahville" klo.12 aikaan. No kävin sitten hakemassa Iidan sovittuun kellonaikaan ja suunnattiin pitkästä aikaa kaupunkiin kauppayhtiön kahvilaan.



Kun kahvit oltiiin juotu pyörittiin vähän aikaa kaupungilla ja sitten Citymarketin mammutti markkinoiden kautta kotiin. Päivän aloitus oli täydellinen<3 Sain ostettua kaikkea tarpeellista ja olin ajoissa liikenteessä :)

Tekemistä mulla oli koko loppupäiväksikin. Ronja tuli käymään nimittäin meillä kahvilla ja oli kyl kiva ku kävi. Ei olla puhuttu varmaa tyyliin vuoteen kunnolla ja ollaan vaan silleen pikaisesti ohi mennen nähty nykyään. Nyt sitten puhuttiin ja vaiheltiin kuulumisia ja naurettiin ihan räkänä ku muisteltiin kaikkea ala- ja yläaste aikoja :D Pitää kyllä nähä useammin :)

Käytiin Ronjan kanssa kempalla pyörähtämässä ja sit Nannu soittiki että missä oikein olen ku se oli meidän pihalla jo. No sitten pikaisesti Ronjaa viemään ja kiireen vilkkaa kotiin Nannua tapaamaan. Sitäki tyttöä oli ollu niin kauhee ikävä :( Oli huippua ku Nannuaki näki nyt vihdoin ja viimein kunnolla ku ollaan puhuttu melkein joka viikko että "pitää nähä, pitää nähä." Ja nyt vihdoin saatiin aikataulut täsmäämään. Excellent! ;)

Illan päälle sitten päätettiin Iidan kanssa istua vähän iltaa meillä kun mulla oli viimeinen ilta yksin kotona ennen kuin Äiti ja Reijo tulee Mallorcalta. No eihän me sitten kahdestaan kuitenkaa sitä iltaa istuttu ja sehän ei haitannut SITTEN YHTÄÄN ! ;p

Ilta näytti kuta kuinkin tältä..

Minä ihan itse, alkuillan huumaa..

Iida my love ;)<3


Juttelin Ellan kanssa mesessä illalla ja sillä raukalla oli tulossa kuulema tylsä perjantai ilta. Siispä pyysin liittymään seuraamme. Soittivat Mirkan kanssa sitten kyydin ja tulivat yhdessä meille ;)

Mirka & Ella

Kokeiltiin Mirkan kanssa vähän aurinkolaseja.

Huikopalaa..

Seuraan liittyivät myös..

Niko

Roni

Jose

ja Kille kallleee

Niko, Roni ja Jose eivät kauaa meillä viipyneet. Nämä sankarit jatkoivat matkaansa toiseen osoitteeseen :D

Jossain vaiheessa iltaa alkoi pahasti hajottamaan....

Iidallakin......
Siispä kaikki lähti kotiin puoli kolmen aikaan ja sitten unten maille :D

Olipa kyllä tiiviiseen pakettiin pakattu tuo eilinen ilta, mutta kokonaisuudessaan kyllä tosi huippu päivä !! Tällasia lisää kiitos :)

Ei kommentteja: