keskiviikko 23. syyskuuta 2009

omnomnomnom

Alkuun on hyvä mässäillä vähän näillä eilen otetuilla piirakka kuvilla. Veera ja Iida siis järjestivät eilen pikku yllärin. Ne leipo tollasta äkki makeaa mättö piirakkaa. Ja hei, toi oli ihan sika hyväää!! :p


omnomnomnom :p
viimeistelyä vaille valmis..

Sitten tähän päivään.. Päästiin Elicen kanssa tänään ajoissa koulusta ja molemmat olivat sellaisella tuulella että halutti ottaa jotain kuvia ulkona kun oli niin kiva aurinkoinen sää. Tässä olisi muutama kuva näistä minun ja Elicen tämän päivän syyskuvista.














Olen huomannut että joka kerta kun otetaan kuvia niin kamerassa on vähintään yksi kuva, jolle saa nauraa ihan ittensä kipeäksi.

Yleensä ilme on tosi huvittava. Tai sitten malli ei ole yhtään itsensä näköinen ja muistuttaa jotain ihan toista henkilöä. Tai malli voi olla vaan tosi ruman näköinen. Tai sitten asento voi olla epämääräinen. Joo kyllähän näitä juttuja löytyy.

Tänäänkin kamerasta löytyi sellainen kuva tai oikeastaan useampikin. Tämähän ei ole yllätys, koska Elice yritti ottaa minusta sellasia kuvia jossa heilautan muka hiukset upeasti taakse ja kaikkea.. Wou kuulostipa varmaan tosi mahtavalta :D No kuvat näyttivät sitten kuta kuinkin tältä....

Arvaa hajoiltiinko vähän tälle kuvalle ???? ^

Ei kommentteja: