perjantai 11. syyskuuta 2009

One-two-three-four. Uno-do'-tres-cuatro!

Aamulla Miia soitti mulle 10 aikaan, että sillä alkaa koulu 12.30. Sitä ennen tuli sit meillä käymään, juotiin tässä aamu kahvit ja sitten vein miian kouluun :)

Sitten Hilkku tuli meille 3 aikaan ja lähdettiin käymään kaupungilla. Tarkoitus oli mennä vain makutuomariksi hilkulle, kun se etti illan menoja varten uutta bilepaitaa. Sitten löysin kuitenkin tämän ihanan tunikan/paidan, jota olen jo aika pitkään himoinnut. Siis aivan ihana kuosi ja mallikin oli tosi hyvä, joten en sitten viitsinyt jättää sitä enää hyllyyn vaan otin mukaan! :p

GT 19,90e

Oiva valinta tätä iltaa varten!

Tänään siis Hilkku ja Miia tulevat meille. Alotellaan meillä ja sitten suunnataan varmaankin baariin(Miiaa pitää vielä yrittää suostutella mukaan), näillä näkymin päämääränä on vakiopaikka eli DOORIS NIGHT! Olen odottanut tätä iltaa koko viikon, eli mikään ei saa mennä pieleen!!

Mulla on kyllä nyt sellanen kutina että illan suunnitelmat varmasti tulevat hetken mielijohteesta muuttumaan johonkin suuntaan.. en tiedä kyllä miksi. No huomennapa sen sitten kuule että mihin ajauduttiin vai ajauduttiinko minnekkään :D!

Joka tapauksessa olen aika pöllähtäneen näköinen just nyt, että olisi varmaan hyvä idea poistua koneen äärestä ja alkaa täLLäytymään !


Tämä biisi soi aina Dooriksessa, joten bilefiilis nousee aina tätä kuunnellessa!




Ihanaa perjantaita kaikille !<3

2 kommenttia:

Hilkku kirjoitti...

rosi toi on ihana toi ylempi kuva!!! ja rakastan sun leopardimekkoa<3

Rosi kirjoitti...

hahah joo onpa ihana :D kunnon räjähtäneen näkösenä ja silleen :) kiiitos, mieki kyllä rakastuin siihen ihan ensi silmäyksellä :p