lauantai 19. syyskuuta 2009

Täällä taas ja tarjolla kuvareportaasia

Kirjoittaminen on jäänyt tällä viikolla vähiin, kun ei vain ole ollu oikein energia tasot sillä mallilla että olisi jaksanut panostaa tähän kirjoittamiseen.

Nyt tässä kuitenki lauantai aamua tylsistellessäni ajattelin että voisin esitellä teillä viime viikolla koulussa tekemäni kuvareportaasin.

Meillä on siis ollut valokuvauskurssi koulussa ja saimme tehtäväksemme tehdä kuvareportaasin. Otsikko oli omavalintainen. Kuvia piti olla mielellään se 3-5kpl. ja niihin piti sitten keksiä kuvatekstit.

Otsikonna minulla oli Nuorten virvokkeiden juonti kouluissa on lisääntynyt.

Kuvareportaasin pääkuva.

Aiheeseen liittyvä henkilö
(Kiitokset Iidalle mallina olemisesta. Hyvin luonnistu tuo tyhjästä Edi pullosta litkiminen :D)

Aiheeseen liittyvä yksityiskohta


Jos joku ei siis tiedä mikä on kuvareportaasi niin voin kertoa sen verran että sitä käytetään paljon esimerkiksi Suomen kuvalehdessä ja vastaavissa lehdissä. Sillä yriteään ikään kuin kertoa kirjoitetusta aiheesta mahdollisimman hyvin kuvien kautta. Kuvia pitää olla mahdollisimman vähän ja ne on hyvä valita tarkkaan että aihe käsitetään oikein ja kaikki oleellinen tulee sanottua mahdollisimman hyvin pelkillä kuvilla.

Joo nyt meni taas sen verran sönköttämiseksi nämä mun jutut, että tähän on hyvä lopettaa.

P.S Jos olen ihan hukassa tuon mun "kuvareportaasi näkemyksen" kanssa niin saa korjata :D En oikein osannu selittää sitä kunnolla..... :DD

Ei kommentteja: